Lämpöverkkoremontti


Tutkimusten mukaan lämpöverkoston käyttöikä on noin 30 vuotta, jonka jälkeen vesivahingon riski kasvaa huomattavasti. Lämpöverkkoremontti minimoi vesivahingon riskin ja pienentää tuntuvasti myös energiankulutusta.

lämpöverkkoremontti

Lämpöverkkoremontti tehdään ammattitaidolla


Myös Kuuselat olivat tyytyväisiä työn laatuun ja saamaansa palveluun. Lämpöverkoston uusiminen sujui esimerkillisen hyvin. Katso lyhyt video (2:59 min).

Miksi valita Suomen Vesitekniikka?


Täysin suomalainen yritys
Työllistämme yli 200 LVI-ammattilaista

Toiminta-alueena koko Suomi
Yli 12 000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

Suomen kattavimmat takuut
Asennus 6 vuotta | Järjestelmä 20 vuotta

Lämpöverkkoremontti jopa kahdessa päivässä


1
Lämpöverkoston kunto kartoitetaan asiakkaan kanssa
Lämpöverkoston kunto sekä mahdolliset riskit käydään kanssasi läpi kartoituskäynnillä. Laadimme saatujen tietojen pohjalta suunnitelman sekä laskemme remontille halutessasi kiinteähintaisen sekä kattavan tarjouksen.

2
Uudet lämpöverkkoputket asennetaan siististi pinnalle
Nykyaikaisen lämpöverkkoremontin kesto on 2-5 päivää eikä se vaadi erillisiä asumisjärjestelyitä. Asennustiimimme koostuu suomalaisista Uponorin kouluttamista sekä valtuuttamista asentajista, jotka tekevät remontin yhtäjaksoisesti.

3
Työlle ja materiaaleille kattavat takuut
Kaikille toteuttamillemme lämpöverkoston saneerauksille myönnetään kirjalliset järjestelmä- ja takuutodistukset. Parhaan lopputuloksen takaa tarkka laadunvalvonta. Vastuullisuuden ja kotimaisuuden lisäksi tärkein arvomme on tyytyväinen asiakas.

Paikalliset asentajat eivät putkitöitä pelkää!

putkiremontti mies

Yli 12 000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

Lämpöverkkoremontti tehdään kerran elämässä


Suomen Vesitekniikan palvelua kuvastavat kustannustehokkuus ja vaivattomuus. Katso lyhyt video (1:04 min) lämpöverkkoremontin toteutusperiaatteista.

Vesivahinkojen määrä on yllättävän suuri


Lämpöverkkoputkisto on piilotettu rakenteisiin, joten sen huonoa kuntoa on yleensä vaikea havaita. Tietämättömyys putkien huonosta kunnosta on yleistä ja vesivahinkoja raportoidaankin Suomessa vuosittain useita kymmeniä tuhansia.

Vuodenajoista johtuvat lämpötilavaihtelut aiheuttavat putkien lämpölaajenemista, joka yhdessä korroosion eli putken luonnollisen syöpymisen kanssa muodostaa yleisimmän syyn lämpöverkkoputken hajoamiselle.

Lämpöverkkoremontti minimoi riskit

Selvitä kotisi lämpöverkoston tila ajoissa ja tilaa Suomen Vesitekniikalta maksuton kuntokartoitus. Kartoituskäynnillä asiantuntijamme kertoo, miten lämpöverkoston aiheuttama vesivahingon riski minimoidaan ja miten uusittu putkisto nostaa asuntosi arvoa sekä pienentää vakuutusmaksuja.

Lämpöverkkoremontti kannattaa tehdä ennaltaehkäisevästi.