Putkiremontti


Putkiremontti tarkoittaa omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai liikekiinteistön käyttövesi-, lämpöverkko- tai viemäriputkien uusimista. Putkiremontti suositellaan tehtäväksi noin 25 vuoden ikäiselle tai sitä vanhemmalle putkistolle.putkiremontti – käyttövesiputken asennus

Putkiremontti ylitti odotukset


Suomen Vesitekniikan vakuuttava asiakaslupaus herätti Pentti Kivisen mielenkiinnon.
Myös lopputulos ylitti Pentin odotukset. Katso lyhyt video (2:00 min).

Miksi valita Suomen Vesitekniikka?


Täysin suomalainen yritys
Työllistämme yli 200 LVI-ammattilaista

Toiminta-alueena koko Suomi
Yli 12 000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

Suomen kattavimmat takuut
Asennus 6 vuotta | Järjestelmä 20 vuotta

Putkiremontti mutkattomasti jopa päivässä


1
Kartoitamme putkiston kunnon sekä remontin tarpeen
Asiantuntijamme kartoittaa ja tarkastaa kanssasi omakotitalon käyttövesi-, lämpöverkko- ja viemäriputkiston sekä muun käytössä olevan vesitekniikan kunnon ja mahdolliset piilevät vesivahinkoriskit. Saat halutessasi remontille myös kiinteän tarjoushinnan.

2
Ammattilaiset tekevät putkiremontin laadukkailla tarvikkeilla
Putkiremontteihin erikoistuneet ammattilaisemme tekevät käyttövesiremontin 1-3 päivässä, lämpöverkkoremontin 2-5 päivässä ja viemärin sukituksen 3-5 päivässä. Nopean ja pitävän aikataulutuksen takaa vuosien kokemus sekä yhtäjaksoinen työskentely kohteessa.

3
Putkiremonttien dokumentointi on aina ajan tasalla
Työ sovitaan tilauslomakkeella ja työ loppuu aina tarkistuspöytäkirjaan, jossa asiakkaan kanssa katsotaan työ tehdyksi. Annamme myös töillemme 6 vuoden asennustakuun sekä valmistajien myöntämät järjestelmätakuut aina 20 vuoteen saakka.

Paikalliset asentajat eivät putkitöitä pelkää!

putkiremontti mies

Yli 12 000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

Kerran elämässä tehtävä putkiremontti


Suomen Vesitekniikka haluaa toteuttaa kerran elämässä tehtävän putkiremontin mahdollisimman vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Katso lyhyt video (1:04) min.

Putkiremontti eli linjasaneeraus


Käyttövesiremontti

Ennen 90-lukua rakennettujen talojen käytössä olevien kupari- sekä metalliputkien tekninen käyttöikä on noin 25 vuotta, jonka jälkeen vesivahingon riski kasvaa huomattavasti. Yleisimmin vesivahinko tapahtuu käyttövesiputkistossa.

Lämpöverkkoremontti

Tutkimusten mukaan lämpöverkostoon kuuluvien putkien käyttöikä on myös noin 25 vuotta. Luonnollisesti paras aika toteuttaa putkiremontti eli linjasaneeraus on silloin, kun vesivahinkoa ei ole vielä päässyt tapahtumaan.

Viemärin sukitus

Viemäriremontit ovat ajankohtaisia vuosina 1940-1980 rakennetuissa taloissa, joissa on käytössä valurautaviemärit. Jopa 20% kaikista Suomessa sattuneista vesivahingoista aiheutuu viemäriputkiston vuodoista.

Putkiremontti ammattilaisten toteuttamana


Suomen Vesitekniikka uusi käyttövesiputket Martti ja Saara Suihkolan 1970-luvun lopulla rakennettuun omakotitaloon. Putkiremontin jälkeen Suihkolat ovat voineet olla rauhallisin mielin.

Putket piilossa lattian alla

Martti Suihkolan ensisijaisia syitä remontille olivat putkien ikä sekä niiden sijainti piilossa lattian alla. Kun sopiva kumppani linjasaneeraukselle löytyi, päätettiin alkuperäinen putkisto uusia.

Suomen Vesitekniikan Mikko Kiviranta tuli tapaamaan Suihkoloita ja ensituntuma yrityksestä tuntui hyvältä. Putkiremontti hinta sekä käyttövesiremontin tarve olivat avoimen keskustelun kohteena ja suunnittelu alkoi nopeasti ensin Mikon kanssa ja lopullisen suunnitelman tekivät myöhemmin asentajat.

– Tekijät tulivat täsmällisesti paikalle ja nokkamies suunnitteli, miten uusi putkisto kannattaa asentaa. Suunnittelu sujui nopeasti ja pojat aloittivat hommat saman tien, Martti toteaa.

putkiremontti kylpyhuone

“Kaikki meni hyvin”

Rakennusalalla 55 vuotta toiminut Martti tunnistaa laadun ja hyvän työn jäljen. Suomen Vesitekniikan palvelukokonaisuuteen sekä oli helppo olla tyytyväinen.

– Kaikki meni hyvin. Uusi putkisto vedettiin pinnalle ja siistiltä näyttää. Tiimin vetäjä johti hommaa ja kertoi missä mennään. Sillä oli kaksi muuta kaveria myös mukana, Martti kertoo.

Suihkoloiden suuri 190 neliömetrin kokoinen omakotitalo ja siihen tehty remontti valmistui kolmessa päivässä ja luvatussa aikataulussa pysyttiin.

– Remontti ei vaikuttanut meillä asumiseen millään tavalla. Kaverit tekivät loppusiivouksen itse ja siivosivat jälkensä kyllä hyvin, Martti kehuu.

putkiremontti eteinen

Putkiremontti antoi mielenrauhan

Uusi näkyvillä kulkeva putkisto ei häiritse Suihkoloita. Saara ja Martti kehuvatkin modernin komposiittiputken ulkoasua sekä uudelle putkistolle suunniteltua järkevää kulkureittiä.

– Vaikka putket ovat näkyvillä, eivät ne häiritse ollenkaan. Putket ovat niin pieniä, että niitä tuskin huomaa, Martti Kertoo.

Tulevaisuutta silmällä pitäen ovat uudet putket myös turvallisemman oloiset. Mikäli jotain vuotoja sattuu vuosien päästä tapahtumaan, on ne helppo havaita ja korjata. Työllä ja materiaaleilla on tietenkin myös asianmukainen takuu.

– Parastahan tässä on se mielenrauha. Nyt voi olla hyvillä mielin eikä tarvitse enää pelätä lattian alla tapahtuvaa vesivahinkoa, Martti hymyilee.

– Ja voin kyllä suositella Suomen Vesitekniikkaa lämpimästi kaikille putkiremonttia miettiville, Martti toteaa lopuksi.

putkiremontti käyttövesiputket

Remontit kartalla


Aina paikalliset asentajat
Suomen Vesitekniikalla on vuosittain yli 12 000 tyytyväistä asiakasta. Katso sinua lähin toteutettu remontti alla olevasta puhdistuskartasta.

Ajoissa tehty putkiremontti säästää aikaa, rahaa ja vaivaa.