Putkiremontti Turku


Etsitkö urakoitsijaa putkiremonttiin alueella Turku tai Varsinais-Suomi? Erikoisalaamme ovat kiinteistöjen ja rakennusten linjasaneeraukset käyttövesiremonteista viemäriremontteihin. Lue lisää meistä tai jätä yhteystietosi niin sovitaan yhdessä ajankohta putkiston maksuttomalle kuntokartoitukselle.

putkiremontti turku

Putkiremontti Turku, Salo, Kaarina, Raisio, Naantali ja Loimaa


Putkiston uusiminen on tärkeää pitää osana kodin tai kiinteistön huolto-ohjelmaa. Riippuen käytetyistä materiaaleista, asennustavasta sekä muista huoltotöistä, on putkiston tekninen turvallinen käyttöikä keskimäärin 25 vuotta. Remontti kannattaa tehdä ennen kuin vesivahinkoja pääsee tapahtumaan.

Tilaa putkiston maksuton kuntokartoitus täyttämällä lomakkeen tiedot

Suomen Vesitekniikka – Turku

Asiakaspalvelu 020 728 0550
Suomen Vesitekniikka Oy
Y-tunnus: 2592078-6
asiakaspalvelu(a)suomenvesitekniikka.fi
Asennus ja tekninen tuki: 0400 275 691

Suomen Vesitekniikka Oy

Suomalaiset ovat omakotitalokansaa – haluamme tehdä heidän asumisestaan huoletonta

Kaiken lähtökohtana halu palvella asiakasta

Suomalainen omakotitalokanta käy yhä vanhemmaksi. Kodin putkisto sekä LVI-tekniikka vanhenee hiljattain – melkein huomaamatta. Harvat asukkaat ennättävät reagoida tilanteeseen ajoissa. Vesivahingot ovatkin olleet viime vuodet yhä enemmän median valokeilassa, sille niiden määrät ovat kaksinkertaistuneet viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Suomen Vesitekniikka Oy:n palvelukokonaisuus on rakennettu vastaamaan omakotitaloasukkaan tarpeita.

Halusimme uudistaa putkiremonttien kartoituksen, suunnittelun ja toteutuksen Suomessa sekä tuoda merkityksellisen vesitekniikan tietouden myös kodinomistajien saataville. Palvelu on rakennettu avaimet käteen –periaatteella, joten se on asukkaalle helppoa, turvallista ja joustavaa.

Putkiremontti on kerran elämässä tehtävä saneerauskokonaisuus: sen avulla turvataan huoleton asuminen sekä kodin arvon säilyminen aina seuraaville sukupolville asti.

Putkiremontti eli linjasaneeraus


Käyttövesiremontti

Ennen 90-lukua rakennettujen talojen käytössä olevien kupari- sekä metalliputkien tekninen käyttöikä on noin 25 vuotta, jonka jälkeen vesivahingon riski kasvaa huomattavasti. Yleisimmin vesivahinko tapahtuu käyttövesiputkistossa.

Lämpöverkkoremontti

Tutkimusten mukaan lämpöverkostoon kuuluvien putkien käyttöikä on myös noin 25 vuotta. Luonnollisesti paras aika toteuttaa putkiremontti eli linjasaneeraus on silloin, kun vesivahinkoa ei ole vielä päässyt tapahtumaan.

Viemärin sukitus

Viemäriremontit ovat ajankohtaisia vuosina 1940-1980 rakennetuissa taloissa, joissa on käytössä valurautaviemärit. Jopa 20% kaikista Suomessa sattuneista vesivahingoista aiheutuu viemäriputkiston vuodoista.