Viemärin sukitus


Tehokas ja nykyaikainen viemärin sukitus tehdään rakenteita rikkomatta jopa kolmessa päivässä. Uusi sukitustekniikka lisää viemärin käyttöikää 50 vuodella ja mahdollistaa kotona asumisen koko remontin ajan. Maksuton viemärikuvaus on luotettavin tapa selvittää viemäreiden kunto.

viemarin sukitus

Viemärin sukitus jopa kolmessa päivässä


Viemäriremontti aloitetaan työn tarkalla valmistelulla ja suunnittelulla, jonka jälkeen kuvattu viemäristö sukitetaan. Katso lyhyt video (1:05 min).

Suomen Vesitekniikan viemäriremontti


Nykyaikainen sukitusmenetelmä
Rakenteita ei tarvitse purkaa

Kesto vain 3-5 päivää
Ei erillisiä asumisjärjestelyjä

Asennustakuu 6 vuotta
Viemärin käyttöikä kasvaa 50 vuotta

Viemärin sukitus jopa kolmessa päivässä


1
Sukitus tehdään rakenteita rikkomatta
Nykyaikaisessa sukituksessa uusi, epoksilla käsitelty putki viedään vanhan viemäriputken sisään. Uusi putki kuivuu ja kovettuu muodostaen kestävän ja liukaspintaisen rakenteen.

2
Viemäriputken käyttöikä kasvaa 50 vuotta
Sukituksella saadaan luotettavasti korjattua kaikki vanhan putkiston halkeamat ja kulumat. Uusi putkisto kestää kulutusta ja käyttöä jopa viidenkymmenen vuoden ajan.

3
Sukitus on huomattavasti halvempi vaihtoehto
Viemärin sukitus on huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin putkien vaihtaminen ja rakenteiden avaaminen. Sukitus on nykyaikainen ratkaisu – sen käyttöikä on yhtä pitkä kuin kokonaan uusitulla viemäriputkistolla.

Paikalliset asentajat eivät viemäreitä pelkää!

putkiremontti kuvausmies

Yli 12 000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

Suomen mutkattomin viemärin sukitus


viemärin-sukitus-kuvaus

Viemärivuodon aiheuttama vesivahinko on erittäin yleinen


Suomessa aloitettiin käyttämään muovisia viemäriputkia vasta 1970-luvulla ja sitä ennen viemärit tehtiin lähes poikkeuksetta valuraudasta. Viimeisimmätkin valurautaviemärit ovat nyt tulossa 50 vuoden ikään, jolloin putkien sukitus on ajankohtaista. Myös samassa iässä olevat betoni- ja muoviviemärit kovettuvat vanhetessaan ja vaativat uusimisen.

Suurempien vahinkojen välttämiseksi on ehdottoman tärkeää seurata viemäriputkien kuntoa, sillä talon rakenteisiin levinneet vuodot voivat aiheuttaa todella ison remontin. Vaikka remontti hoidettaisiin asianmukaisesti kuntoon, laskee viemärivahinko kiinteistön arvoa ja vaikeuttaa asunnon myymistä.

Omakotitalon putkiremontti kannattaa tehdä ajoissa

Vuosien myötä kaikki putkistot kuluvat. Viemärin kuvaus on aiheellinen kaikissa ennen vuotta 2 000 rakennetuissa taloissa ja erityisen ajankohtainen vuosina 1940-1980 rakennetuissa taloissa. Putkiston kunto on helppo selvittää luotettavasti putkistoon ujutettavan erikoiskameran avulla.

Viemärivuotoa ei kannata jäädä odottelemaan. Ajoissa tehty viemärin sukitus voi säästää kymmeniä tuhansia euroja.