Viemäriremontti


Nykyaikainen ja tehokas viemäriremontti tehdään jopa kolmessa päivässä rakenteita rikkomatta. Uusi sukitustekniikka tuo viemärille 50 vuotta lisää käyttöikää ja voit asua kotonasi koko remontin ajan. Luotettavin tapa selvittää viemäreiden kunto on maksuttoman viemärikuvauksen avulla.

viemäriremontti

Nykyaikainen viemäriremontti tehdään sukittamalla


Remontti aloitetaan työn tarkalla valmistelulla ja suunnittelulla, jonka jälkeen kuvattu viemäristö sukitetaan. Katso lyhyt video (1:05 min).

Suomen Vesitekniikan viemäriremontti


Nykyaikainen sukitusmenetelmä
Rakenteita ei tarvitse purkaa

Kesto vain 3-5 päivää
Ei erillisiä asumisjärjestelyitä

Asennustakuu 6 vuotta
Viemärin käyttöikä kasvaa 50 vuotta

Omakotitalon viemäriremontti


1
Asiantuntija kuvaa viemäriputkiston kunnon
Kuvatun videon pohjalta laadimme yhdessä asiakkaan kanssa remonttisuunnitelman sekä laskemme myös kiinteähintaisen ja pitävän tarjouksen. Viemärikuvaus on luotettavin tapa kartoittaa viemäreiden kunto.

2
Remontti tehdään sukittamalla ilman purkutöitä
Asentajat suorittavat remontin kotiisi 3-5 päivässä. Yhtäjaksoinen asennus takaa aina pitävän aikataulutuksen. Uusi sukitustekniikka ei vaadi purkutöitä ja voit asua koko remontin ajan kotonasi.

3
Saat sukitukselle Suomen laajimmat takuut
Kaikille toteuttamillemme viemärisaneerauksille myönnetään kirjalliset järjestelmä- ja takuutodistukset. Parhaan lopputuloksen takaa tarkka laadunvalvonta. Tärkein arvomme on tyytyväinen asiakas.

Paikalliset asentajat eivät viemäreitä pelkää!

putkiremontti kuvausmies

Yli 12 000 tyytyväistä asiakasta vuosittain

Viemäriremontti jopa kolmessa päivässä


viemäriremontti-kuvaus

Viemärivuodot ovat toiseksi yleisin vesivahingon aiheuttaja


Viemärisaneeraukset ovat ajankohtaisia vuosina 1940–1970 rakennetuissa taloissa, joissa valurautaviemäristä rakenteisiin levinneet vuodot voivat aiheuttaa todella ison remontin. Rakenteisiin päässyt kosteus on otollinen alusta homeille, jotka saattavat aiheuttaa asukkaille terveydellisiä haittoja.

Jos vuotoa joudutaan etsimään talon rakenteiden sisältä, kasvavat sekä korjauskustannukset että asumisen häiriöt. Viemäriputkiston vuoto on aina vakava asia, jonka merkkien seuraamisessa on syytä olla tarkkana.

Viemäriremontti alkaa putkiston kuvauksella

Valurautaviemäreiden kunto selvitetään maksuttomalla viemäreiden kuvauksella. Putkistoon ujutettava erikoiskamera kuvaa videota, joka osoittaa selkeästi viemäriputkiston kunnon sisältäpäin, millaisia vaurioita tai tukoksia putkissa on sekä vaurioiden tai tukosten tarkan sijainnin.

Viemärivuotoa ei kannata jäädä odottelemaan. Ajoissa tehty remontti voi säästää kymmeniä tuhansia euroja.